Yeah..

Hej sötnosar! Idag ska man ju ställa fram klockan 1 timma, men har inte hunnit med det än. Hihih, och det gör man ju för att sommartiden börjar. Men det kommer bara mer och mer snö -.- Och det är kallt som fan ute. Men man får hoppas att det snart blir varmt och snön går bort. 
Juste, såg ni matchen igår? ;D Man är ju besviken på att Zlatan inte var med.. Men min andra favorit var iallafall med (: Cristiano ronaldo, fast självklart i fel lag. Men han är bara för snygg (a) ! Nog med det, jag har faktiskt ingen speciell plan för vad som ska hända idag, men får försöka hitta på något kul. Snart ska jag ialf hoppa in i duschen ;) Och nästa vecka kommer jag börja med "Veckans sötnos".  Puss på er!

That's right


1. Klä på mig, sätta upp håret
2. Åka till brandbergen o sola
3. Hem och duscha
4. Göra mig iordning
5. Äta något snabbt
6. Dra till en kompis
7. Partyparty!

Hope and glory


-

Hello people. Nu har jag precis kollat klart på en film, först hade jag ingen aning om vilken jag skulle se. Men sen blev det "Patrik 1,5" Hahahah, den är sjuuukt bra! Asså man dör av garv när man ser den, klockrena alla 3 ;d Hihi har feeeeettt trååkigt. Ska nog sätta på en till film snart.. :$ Puss!


It's friday!

Hej alla söta bloggläsare. Idag skulle jag egentligen till skolan, men orkade inte gå upp ur sängen (a) Så sa till mamma att jag hade ont i huvudet, och självklart gick hon på det. Så lättlurad som hon är.. Tihih ;d Jag vaknade igen vid halv två, gick upp och keekade frukost. Sen satte jag mig framför tv:n. Vid 6 ringde min syrra Anna, hon frågade vad jag skulle ha ifrån donken. Jag tog lilla menyn + en extra cheeseburgare, var inte så jätte hungrig. Brukar inte äta mycket annars heller, menmen.. Nu sitter jag och har precis påbörjat med mitt första inlägg :) Ska egentligen vara på fest nu i älvsjö. Men håller på att bli sjuk igen.. Så ikväll ska jag nog bara chilla lite, kanske sätta på en film eller något (?) Kul att man är sjuk på en fredag liksom -.- Aja, man får väl försöka att roa sig själv! Btw, här kommer det lite bilder (; Enjoy!
Men nu ska jag nog ta en kvällsmacka och något att dricka till. Skriver förmodligen lite senare ikväll! Ciao








Bild 1. Jag
Bild 2. Anna syster
Bild 3. Paula bästavän

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0