Elsa ♥

Världens gulligaste tjej, här har ni hennes framgångsrika blogg! ;D Http://mestelsa.blogg.se

Ny design!

Har varit dålig på att uppdatera den senaste veckan, men det är förfan sommarlov! Så deklart att jag är ute i det sköna vädret och har det mysigt. Men ska försöka skriva så mycket som jag kan ;D Nog med det. Idag har det varit toppen, sol&bad hela dan. Skulle egentligen ha träffat Adam, men det får bli på imorgon istället.
Imorgon vid elva ska jag vara hos soc, efter det åker jag väl hem och äter någon god lunch. Sen drar jag ut igen, ska till stan lite snabbt. Får se om Edson hänger mer =) Mot kvällen blir det utgång igen, ska till alby och träffa Josefina, Jonas och Adam.
Btw, designen är gjord av söta Elin, http://elinvb.blogg.se Tack gumman!
Vi hörs imorgon igen, PUSS

Tänkte köra en gammal goding ;D


Film

Tjena! Har precis kommit hem, tidigare idag var jag med Evelina. Resten av dagen har jag bara legat ute och solat. Btw, mitt busskort har äntligen kommit. JIPPI!!! =) Imorgon hade jag tänkt ställa väckarklockan på 11, så jag hinner ligga och sola ett tag. För vid 2 ska jag och mamma åka och shoppa. Kanske tar en fika, får se. Ska kolla på film nu med min syrra, hihi. Puss

YEAH!

Har precis ätit, ska fixa mig lite smått sen dra ut och träffa Evelina, Tapo, Patrik och Johan. Tror vi ska till alby =) Får se om jag träffar Samuel lite senare. Pussar


...

En fråga: Tycker ni det är viktigt som tjej att ha bröst?

.. 01:43

Har precis snackat med sötnosen Samuel, det är lite stelt mellan han och mig nu pga en viss annan person. Men får hoppas att det blir bra igen..
Imorgon vet jag inte vad som kommer att hända, antingen ska jag träffa Samuel. Eller så drar jag till brevik och träffar André :)
Ska fortsätta kolla på Rovdyr nu, skitbra skräckfilm. Men vi hörs imorgon! Puss


Love ♥


01:48 - film

Hade ingen lust alls att sova borta ikväll, men imorgon händer det grejer ;D Haha, under dan ska jag träffa Samuel :) Senare hade jag och Evelina tänkt att ha en riktig myskväll, superskönt! Film och lite annat gott! Hihi, men går väl ut en stund innan. Kommer säkert bli så att vi drar och träffar Jacob d, eller André. Men vi får se =) Ska kolla klart på min favorit film nu, twilight! Godnatt ♥


18:57

Har precis kommit hem, var nyss på donken och åt. Ska göra mig iordning lite snabbt, sen dra ut. Ska träffa Evelina, Patrik och G. Får se vad vi hittar på ;D Kanske sover hos Evelina ikväll, annars kommer det ett till inlägg senare ikväll. Pussar

Elsa ♥ Rasmus - 14 månader

De här är nog det mest gulligaste paret jag har sett på länge, hoppas de varar förevigt. Puss på er!






Gårdagen/Idag

Tjena! Igår blev jag och Evelina "bjudna" på fest av två okända killar, haha. Vafan de är trevligt att träffa nytt folk, så why not? Ena killen erbjöd mig dricka. Men den här gången tackade jag faktiskt nej. Klarar mig bättre utan all alkohol. Har äntligen insett att alkohol inte gör någon nytta, man skapar bara massa problem. Jag mår bra och är lycklig, så varför stoppa i sig massa skit? Anyway, efter det drog vi hem till mig. Kollade på film och hade de mysigt!
Imorse väckte Evelina mig vid halv elva, hon skulle hem tidigt idag. Så vi gick upp och åt frukost osv. Hennes buss gick 12.05. Så efter hon hade gått, gick jag och la mig igen. Helt slut efter igår..
Vaknade runt 3 igen, brukar egentligen inte sova bort dagarna. Men hade huvudvärk, så idag har jag bara varit hemma. Imorgon ska jag vara hos soc vid halv elva. Så ikväll ska jag lägga mig i tid =) Efter soc ska jag till mitt ex, får se vad vi hittar på. Senare mot kvällen ville Samuel träffa mig, så ska till honom en stund. Efter de åker jag förmodligen hem till Evelina. Har ingen aning om vad vi ska göra, men roligt ska vi ha! ;D Vi hörs imorgon sötnosar. Puss


Midsommar ;D

Shoooo! Våra gäster har precis kommit, ska gå och fixa mig litegranna sen grilla. Evelina kommer hit snart, så hon ska grilla med oss tror jag :) Senare ikväll blir det utgång.
Jag har ingen kamera för tillfället, men lägger upp en liknande bild på min outfit.
Skriver imorgon igen, puss på er!


Toppen!

Hej alla söta bloggläsare, har precis laddat ner massa filmer. Så ska sätta på "Friday the 13th" nu. Men vi hörs imorgon, det är ju förfan midsommar då! Haha ;D Pussar

Am i right?

Måste bara säga att killar är skit, de är precis som bajs i toaletter. De flesta är bara ute efter sex, okej sex är nice. Men att bli utnyttjad är inte kul, speciellt inte om man börjar få känslor för den killen. Jag har själv aldrig blivit utsatt för något sånt, men har kompisar som har blivit de. För jag accepterar bara inte sånt, killar kan liksom inte hantera ett nej. Visst man kan ha mycket sex när man har förhållanden, men då måste man verkligen tycka att det är okej och inte bara säga ja för att man är rädd om vad som kan hända annars. De kan bli hårdhänta, komma med hot osv. Men de kan bli fel också om man går med på de utan att man ens vill. Sex är acceptabelt men att man nekar och gör det ändå är fan ett skämt. Det finns massvis med killar där ute som är helt underbara, det gäller bara att man orkar. För killar som är skit, gillar vi inte. De kan gå och ta sig i röven, am i right? =)
Haha, ska gå och vara lite social nu. Puss

Filmdags

Kom hem för en stund sen, har varit och träffat G och Patrik. Rooligt ;D Får se vad som händer imorgon, antingen drar jag in till stan, eller så ska jag träffa Raul.
Ligger i sängen nu med Evelina, ska sätta på en film. Tror det blir dagboken =) Grymt bra! Självklart bloggar jag mer imorgon. Puss på er!


Så otroligt bra röst!



Visst är han söt?

Sötnosen fyller år!



Dags för dig att börja ta lite mer ansvar. Gumman, du är underbar. Grattis! ;D

Trött

Ligger i sängen nu och har precis kollat klart på Lejonkungen, haha disneyfilmer är det bästa som finns ;D Mycket minnen från när man var liten också! Men nu är jag trött, så ska försöka sova.

Godmorgon?

Hello sweethearts, vaknade för nån timme sen. Ska inte göra ett skit idag, superskönt! Ligger i sängen och nördar mig framför datorn, haha.. Ska höra med Wilma hur det går med min header&design.
Imorgon runt 10 ska jag vara hos soc, så ikväll ska jag lägga mig i tid =) Efter det ska jag träffa Raul, får se om det ens blir av. Har inte snackat med honom sen i lördags, men det var iallafall vad vi bestämde. Senare mot kvällen kanske jag skulle träffa mitt ex (?) Vet inte om jag har någon lust, annars slaggar jag väl hos Evelina eller något.
Vi hörs senare igen, pussar.


Underbar låt!


That's right

För er som undrar vilka bloggar jag läser.
- http://mestelsa.blogg.se/
- http://emssn.blogg.se/
- http://isabellheinonen.blogg.se/
- http://paow.se/
- http://ferocen.blogg.se/
- http://typevelina.blogg.se/
- http://blondelife.devote.se/
- http://dollyblond.se/
- http://madeleinerolin.blogg.se/
- Http://blondiebeauty.devote.se


Äntligen!

.. Jag kan ju lika bra börja blogga igen fastän det är lov. Inget roligt väder! Men nu jävlar får solen ta och komma fram, vafan är det för sommarlov man får?
Anyway, igår var jag ute med mina brudar. Skulle egentligen slagga hos Evelina, men har blivit sjuk igen -.- Så idag har jag bara varit hemma och kollat på film, mysigt! Mina planer blev inte som bestämt då, menmen. Btw, som ni nog redan vet så är jag urusel på att designa bloggar. Men söta Wilma ska hjälpa mig med min header&design. Så snart kommer min blogg bli snygg igen ;D Ska krypa under täcket och kolla på film nu, får se vad det blir. Vi hörs


Wiiiiihooooo!

Har precis gjort mig iordning, Evelina kom precis hit. Men ska tagga snart igen :) Ska hem till henne snabbt, sen ut och grilla med boooys! ;D Hahah, har ff till 4-5 ikvälll. Yeeeeah! Måste springa till bussen nu, men vi hörs!


Twilight - New moon

 

Wohooo!!

Kvällen igår blev ganska lyckad. Det är lite komplicerat, men kan berätta lite kortfattat.
Jag och Evelina drog ut vid halv tio, träffade Filip, Christian och Patrik. De skulle tälta i nån skog vid centrum, så vi drog dit. Filip gick till ringen, han skulle träffa nån brud för att han ville ha dricka. Sen kom han tillbaka med öl och skit. Vi hade de as mysigt, musik, dricka, cigg, killar, osv. Kan de bli bättre?!! Haha ;D Låg där tills klockan var halv två, då gick vi ut. Fick låna Filips jacka, frös som fan. Haha vilken gentleman Evelina har :) Senare träffade vi några polare till Filip och Christian, snackade lite o sånt. Sen vid halv tre drog vi tillbaka till tältet, ville egentligen hem till min sköna säng. Men vi hade de skit kul, så jag stannade kvar. Somnade runt 5, vaknade vid 9 igen -.- Jag och Evelina drog hem till mig, käkade frukost. Sen skulle hon köpa nån sak i haninge, så hon tog bussen dit vid halv tolv. Jag har precis duschat, tror faktiskt att jag börjar bli sjuk också. Har ont i huvudet, halsen sen förkyld. Ska dra ut ikväll igen, men får se om jag har någon ork.. Ligger i sängen nu och ska kolla på Twilight, me like! Måste se den nya Twilight, new moon tror jag den heter. Nu har jag inge mer att skriva, hihi. Btw, ni får ge mig några tips som jag ska tänka på inom bloggen. PUSS!


Utgång

Det är fortfarande full rulle hemma hos mig, men ska fixa mig litegranna sen dags för utgång. Ska träffa Evelina, får se vad vi hittar på ;D Förmodligen krök.
Det här är sista inlägget för ikväll. Men ha det bra, puss!


Kvällens låt


Kulkul

.. Vaknade för 1 timme sen, har gjort mig iordning. Min syrra ska ta studenten idag så ska åka till hennes skola, och senare ikväll ska vi ha fest ;D Men nu måste jag gå ner och ta något att äta, skit huuungrig. Jag hinner inte lägga in bilder på min outfit, men gör det ikväll eller något. Puss på er!


...


Äntligen!

Hello :) Har precis kommit hem, träffade gulliga Evelina. Tihih.. Idag var jag i stan och i haninge. Köpte ursnygga kläder, skor och accesoarer! Kommer lägga in bilder på det när jag har hittat sladden, lite svårt annars att överföra bilderna. Imorgon kommer det inte hända så mycket, blir skola osv. Första gången jag inte har något planerat, haha! Kommer antagligen träffa Jonte. Eller vi får se, kommer slänga in ett snabbt inlägg before school.
Ska ta en snabb dusch nu, sen kolla klart på Grey's Anatomy. Vi hörs

Tu principe


Boooring, HAHA!

Nu ska jag vara helt ärlig!

SKULLE DU HELLRE :

1. Pierca näsan än tungan? - Haha nej?
2. Vara seriös än rolig? - Rolig
3. Dricka röd eller grön mjölk? - Grön
4. Brinna upp eller drunkna? - Jag vene, brinna upp
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - Föräldrar

1. Är du kär i nån? - Yes i am
2. Sol eller måne? - Sol
3. Vinter eller höst? - Höst
4. Vänster eller höger? - höger
5. Sol eller regn? - Sol
6. Vaniljglass eller chokladglass? - Chokladglass

OM DIG :

1. Hur mkt är klockan just nu ? - 00.05
2. Fullständiga namn ? - Emma Anna Monika Lindell
3. Vart vill du bo ? - Hemma (?)
4. Hur många barn vill du ha ? - 2 kanske
5. Vill du gifta dig ? - Om jag hittar någon jag kan dela mitt liv med när jag är lite äldre. Så ja visst!
6. Rullar du spagetti eller skär du den ? - Olika
7. Har du ätit sushi ? - Nej usch
8. Lyssnar du på nu ? -
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - Fan vet jag
10. Humör ? - Sådär

HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :

1. Kysst någon? - Ja
2. Sjungit? - JA!!
3. Blivit kramad? - Japp
4. Känt dig fånig? - Haha har jag väl
5. Saknat någon? - Mm
6. Dansat galet? - Nej, har inte haft någon lust
7. Klippt håret? - Nä
8. Gråtit? - Nej
9. Ljugit? - Nej
10. Blivit kysst? - Yes

GREJER :

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Nej (a)
2. Har du en hund? - Nej..
3. Sover du helst själv eller med någon? - Beror på, självklart är det alltid mysigt att ligga med någon ;D
4. Tror du på spöken? - Nja

Yeah

... Ligger i sängen och har precis kollat klart på Sex and the city, super! Slaggar hos Evelina ikväll, får se vad som händer imorgon. Har inte köpt avslutningskläder än, tror att jag ska in till stan imorgon med min syrra. Kommer säkert hitta något fint! Lägger in bilder på de jag har köpt imorgon kväll, om jag nu har tillgång till internet..
Ska kolla på film nu. Puuuss

Underbaart!

Nu sitter jag hemma hos Evelina, börjar 12.10 Toppen! Idag ska jag till daadi en snabbis, sen ska jag ha uppvisning, HAHA.. Får se hur det går ;D Ikväll kommer jag antingen vara med Evelina eller med min älskling. Saknar min Jonte!! Btw, jag har inget internet så det kommer bli lite kaos med bloggen. Men ska försöka skriva på något sätt. Nu ska jag å och vara lite social. Puss på er!


RSS 2.0