Ingen rubrik (?)

Någon frivillig som kan hjälpa mig med min header? Inge roligt att blogga när den ser ut som skit, am i right?

Hahahahah, så jävla sköna!


Kulkul

Idag var jag i stan med Paula, hahah vi hade skit roligt. När vi kom in till hötorget så gick vi förbi det där "fruktstället" haha vet inte vad jag ska kalla det. Men iallafall, då var Paula sugen på att köpa jordgubbar. Så vi skulle gå dit och kolla hur de såg ut. Men vi visste inte till vilket utav de, för det fanns 5 ställen att gå till. Så alla utlänningar som sålde frukt, ropade på oss och ba: "kom hit tjejer" eller något sånt. Så vi blev helt förvirrade, visste inte vart vi skulle. Haha så vi gick till ena killen och sa att vi ville köpa två paket för 20 kr. De såg jätte bra ut, men när han valde ut 2 st, så tog han de som var ruttna. Men Paula är så jävla blond så hon fattar inget först. Sen när vi gick fick vi värsta bitch blicken av de andra turkarna, hahah! ;D Vi gick till pub, vero moda osv. Senare gick vi till gallerian, där köpte paula en stor choklad-marräng sak. HAh, sen satte vi oss på fiket och chilla ett tag. Dit kom det 4 killar, de frågade om de fick vårat nummer. Hahaha, två av de var fett söta. De andra blev man fan äcklad av. Men de fick vårat nummer, och vi ska träffa de imorgon lite snabbt. För ska bort senare på kvällen. Efter det gick vi till H&M, och Paula hittade en fett snygg jacka som hon la undan. Vi åt sen på tacobar. Sen ringde Björn, en kille som jag ska få biljetter av. Vi mötte honom på t-centralen och jag fick 20 st. Till Club Fashion. Hahaha, sen kom hennes pappa till stora entrén vid gallerian, vi gick till H&M igen för hon skulle köpa den där ursnygga jackan. Som jag hade tänkt att köpa, men nej... Aja, nu försöker jag få massa till att köpa biljetter. Har fått 6 st till att köpa. Så imorgon innan jag ska bort, så ska jag och Paula in till stan snabbt för att möta två killar som ska köpa. Men nu ska jag faktiskt kolla på film, har ingen aning om vilken jag ska se. Men det blir väl "Stomp the yard" bara älskar den filmen. Men den är sorglig.. Sjukt bra ialf! Skriver förmodligen när jag kommer hem, på söndag tror jag (?) Puss



Love love love

Snabbt inlägg

Ska göra mig klar, sen dags för utgång. Skriver mer ikväll. Pussar


Bye!

Har verkligen ingen lust att blogga just nu, får se om det blir lite bloggning imorgon. Ni får nöja er med det här så länge..

  

(Klickbara)

Vila i frid Malin Kristina Karlsson!

Du var allas glädjespridare, och vi sörjer och saknar dig. R.I.P våran älskade Malin.. :'(


Hjälp mig




Jag tycker båda är lika fina, fast på olika sätt. Men kan ändå inte bestämma mig vilken jag ska köpa.
Vilken skulle du ha valt? :)

(Klickbara)

Me like..


In tha school!

Shooooo, sitter i datasalen i skolan. Men har snart lunch, så jävla hungrig! Och ja, jag har skit tråkigt. Inget speciellt att skriva om (?) Hade utveckligssamtal imorse, och det var inte positivt.. Haha, men efter skolan ska jag dra till stan. Kanske man hittar något fint :) Tihih, men nu ska jag nörda mig lite med facebook och pa. See ya!


Torsdag

Hej bloggen. Idag har det inte hänt så mycket, har varit hemma från skolan idag. Är nämligen sjuk..
Jag var nyss nere i vardagsrummet och snackade lite med min mamma angående skolan. Har haft väldigt mycket frånvarande den här terminen, men efter sommaren har jag lovat att börja gå till skolan varje dag. Skit jobbigt -.- Men vill man ha bra betyg så måste man, that's life.
Snart är det äntligen lov! Jag har inte bestämt riktigt vad jag ska göra, men det kommer säkert bli en lyckad vecka. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film :) Skriver förmodligen imorgon.
Puss



(Bild från gårdagen)

RSS 2.0