Galet trött

Ligger i sängen och ska sätta på en film. Tror nog att det blir Jumper =) Har aldrig sätt den förr, så får hoppas att det inte är nån jävla b-film.
Godnatt!


Borta bra men hemma bäst!

... Helt underbart vad det är skönt att få komma hem. Inte för att jag har haft det tråkigt, men man saknar ju kompisar osv. Jag har iallafall haft de asnice, känns nästan som att jag har varit borta i mer än en vecka. Men whatever!! ;D
Det blev lite knas med frågestunden som jag hade i ett tidigare inlägg, men de kommer en till nästa vecka. 
Ska precis ta en dusch, gud vad skönt det ska bli! Men vi hörs senare igen. Pussar


Godnatt sötnosar!

Ligger i sängen och försöker få tag på en låtkod, men det ser inte ut som att det går så bra för mig. Men jaja ;D Ska försöka sova nu.
Men vi hörs när jag kommer hem igen, ha det bra! =)


Sjuk :(

Jag har blivit smittad av min syrra Anna igen!! Har skit ont i huvudet, halsen, har en extrem hosta på g, plus att jag är genomförkyld! Ska ju på semester med min familj nu på lördag, men hur ska det gå till om alla i familjen börjar bli sjuk?
Skulle egentligen dra till hamnen idag med Julia, men nejnej. Var tvungen att åka hem istället, mår ju inte bra så... Synd!
Ligger i min sköna säng och tänker ut vad jag ska göra resten av dagen, inte tänker jag ligga i sängen och sega mig iallafall! Hm? Kan ju börja med att rekommendera några bra filmer enligt mig kanske? Har ju inget annat för mig, så varför inte liksom =)

P.S i love you - Alltså igår var det första gången jag såg den, och det har redan blivit än av mina favoriter. Man skrattar medans man gråter, what? Skitbra iallafall ;D

The cell - Ja, den är en psykisk. I vissa tillfällen blir man liksom, jaha? Men samtidigt så är den klockren! Man blir helt inne i den filmen. Så den rekommenderar jag till er som inte har sett den!

Dagboken - Första gången jag såg den var hemma hos Evelina, har bara sett den 2 gånger. Men det är en superbra film! Man blir alldeles tårögd.

Baksmällan - Skönaste filmen, sitter och asgarvar från början till slut. De är helt körda med andra ord =)

En chihuahua i Beverly Hills - Så gullig film, lite sorglig sådär. Men den är riktigt bra!!

Nej, nu ska jag snart äta. Har inte ätit något sen 8 imorse, så det ska bli skönt att äntligen få i sig något! Om jag nu får det, har lite svårt att svälja. Men det ska nog gå! Puss


Bilder från igår

Bääästis

Bästis & Jag

Framsidan av hotellet

Jag

Jag

Julia bästis

Jag

Väntar på bussen

Baksidan av hotellet

Hamnen

Baksidan

Hamnen

Baren vid hamnen

Påväg till tåget

Båten

Baren

Boooring

Just nu ligger jag i sängen och läser lite bloggar, har skit tråkigt. Vad gör man när man inte kan sova? Anyway...
Har i stort sätt badat hela dan, fast senare mot kvällen drog vi ner till hamnen och hade de asnice ;D Jag och min bäästis dåra (a)  Det var några veckor sen sist, men nu träffas vi äntligen! Hihi =) Imorgon ska vi upp tidigt, ska nämligen åka till ett jätte fint hav, kommer inte ihåg vad det heter. Men mysigt är det, mer planer inför imorgondagen vet vi inte än. Men kul ska vi ha! Hm.. Har tagit jätte många bilder från idag, men de kommer ni troligtvis få se imorgon. Så vi hörs då. Puss!

Gone

Är borta från 22 juli - 1 augusti. Kanske hör av mig något emellan där! Men annars hörs vi när jag kommer hem, luren är med. Pussar


Frågestund - Ask me something cutie! ♥

... Frågestunden fortsätter tills imorgon. Svarar på de mesta ;D

Twilight!

Vi har precis kollat klart på min favorit film Twilight. Mysigt att göra något tsm med sin familj, eller? (a)
Tror mamma ska börja med maten snart, är jätte hungrig. Har ingen aning om vad det blir för något, men får hoppas på det bästa! Vi hörs senare igen. PUSS


Nattinatti

Nu är det dags för mig att sova, är jätte trött!
Imorgon blir det bara att umgås med familjen, så vi får se om jag uppdaterar något =) Godnatt sötnosar!

Jag hissar?

 

  • Gladiatorskor - Det är något som jag verkligen tycker är ursnyggt, man kan inprensipt ha det till allting. Tummen upp!
  • Nudy Jeansen - Supersköna jeans, man får fina former i de också. Något väldigt bra!
  • Blommiga klänningar/Blusar - Det är RIKTIGT snyggt! Och det är speciellt fint på sommaren.
  • Heels - Ja, det är helt enkelt bäst! Bara man kan gå i de så =)
  • Sommaren - Vad säger man? Själv tycker jag att den bästa årstiden är sommaren. Man kan ha mycket fina klänningar, osv. Sol&bad varje dag, underbar årstid med andra ord!

Shower

Ska hoppa in i duschen nu, men vi hörs om en stund. Puss


Just chillin

Nu är jag tillbaka, hihi. Börjar bli dålig igen på att uppdatera, men nu som sagt är det sommarlov. Så då kommer det bli lite dåligt med uppdatering. Men ska försöka att skriva så mycket jag kan!
Nog med det... Har precis gjort mig iordning, ska dra till kinan snart med Fredrik, Andreas och Robban. Kulkul ;D Senare mot kvällen blir det stan.
Imorgon blir det bara att vara hemma och ta de lugnt, har inte varit hemma på länge. Så känner att jag måste umgås lite med familjen (a) Får se vad vi hittar på! Måste kila nu, hörs kanske imorgon. Puss på er ♥

That's right!

Just nu ligger jag i sängen och läser Http://dollyblond.se blogg! Helt underbart vad hon skriver bra.. Anyway, kom hem för en stund sen, har varit i barnsjön och grillat med Andreas, Bella, och Johan. Jätte mysigt =)
Imorgon händer det inte speciellt mycket, drar nog in till stan en snabbis. Sen kanske till alby och badar. Får se! Men nu ska jag fortsätta att kolla runt på bloggar. Hörs imorgon!


Saturday Night


Home now

Yes, nu är jag hemma. Ska fixa lite med bloggen nu, sen ska jag nog sätta på en film.
Imorgon ska jag dra och bada med Andreas och Johan. Senare mot kvällen har jag ingen aning om vad som kommer att hända. Men ja, det är iallafall det jag vet. Är rätt så trött, så vet inte vad jag ska skriva om. Jo i helgen så kommer det en liten frågestund. Glöm inte det! Men vi hörs =)


Utgång

Ska dra ut en liten stund nu, men skriver igen när jag har kommit hem. Puss!


Hemma igen

Kom precis hem, det blev lite senare än vad jag hade tänkt.  Men vi hade det iallafall mysigt!
Nu ska jag gå och äta nånting, känner att jag måste stoppa i mig någon godsak. Haha =) Men vi hörs snart igen ♥

Sol&Bad!

Nu blir det att sola och bada dåra, haha ska dra till alby med Fredrik, Andreas, Johan, Robban, Peter och Tim. Kommer hem runt 20 igen, hörs då!
 

People always leave

I miss the way it was, when you loved me and not just leave when you find someone better..

Madeleine Rolin - 16år idag!

 GRATTIS BABY!! ♥


Mitt internet slutade tyvärr att funka igår kväll, så det blev inga fler inlägg. Men nu är det igång igen, så under hela dan idag kommer det att komma massvis med inlägg. Då jag har tid förstås. Ska försöka att lägga in bilder också, tror min sladd ligger nånstans i mitt rum, men får leta sen. Ska precis göra mig iordning, sen dra ut. Pussar

So true

När en tjej är tyst
Så rullar det med miljoner av saker i hennes huvud.
När en tjej bråkar med hennes kille;
Tänker hon väldigt djupt.
När en tjej kollar på dig med ögonen fulla av frågor;
Så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida.
När en tjej svarar jag mår bra, efter några sekunder;
Mår hon inte alls bra.
När en tjej kollar på dig;
Undrar hon varför du ljuger.
När en tjej lägger sitt huvud på sin pojkvänns axel;
Så önskar hon att du är hennes förevigt.
När en tjej ringer dig varje dag;
Då söker hon din uppmärksamhet.
När en tjej smsar dig varje dag;
Vill hon att du svarar åtminstånde en gång.
När en tjej säger att hon saknar dig;
menar hon verkligen det
När en tjej säger att hon inte kan leva utan dig;
Då har hon tänkt klart att du är hennes framtid.
När en tjej säger att hon verkligen älskar dig;
Så kan ingen i hela världen älska dig mer än hon.

HOME!

Nu har jag precis kommit hem. Tänkte göra en sallad, skit sugen på de! Men först ska jag fixa lite med min msn. Sen kommer det fler inlägg! Kisses so long!

Happy day!

Har precis käkat, det blev lite olika rätter som vi grillade. Skit gott!
Det blev bad i alby idag, jätte mysigt. Äntligen har solen och värmen kommit tillbaka =)
Nej nu ska jag fixa mig litegranna sen dra till barnsjön och grilla med några, får se om jag kanske tar ett dopp. Haha ;D Vi hörs imorgon igen, puss på er!




Dagen/kvällens låt!

Eminem - Beautiful


Great!

Är inte trött, så sitter framför datorn och nördar mig. Haha, nej då. Ligger i sängen och lyssnar på min nya favorit låt, beautiful med eminem. Tummen upp!
Idag har jag varit med Fredrik och Andreas hela dan, åkt moppe osv. Tänkte dra till alby först, men nej det blev aldrig av! Men vi har haft det mysigt iallafall =)
Imorgon om det blir fint väder, blir det att dra till alby och bada. Om inte badstigen.. Ska förmodligen dit med Kimmy. Anyway, min blogg är urtråkig. Så om du har lust att hjälpa mig med min header så är det bara att säga till! Och 100 kr för hela skiten :) Ska kolla runt på lite bloggar nu, men vi hörs troligtvis imorgon! Puss


Trött? Hell no!

Har inte haft riktig sömn på länge, vart har den tagit vägen? Hm...


Movie!!

Vad händer då people? Själv ligger jag i sängen och nördar mig framför datorn. Men ska snart sätta på Twilight, yeah! Imorgon händer det grejjer =) Så fort jag har vaknat och gjort mig iordning, ska jag in till stan och träffa André, Jonas och Adam. Shoppa lite osv. Har för mig att Jonas skulle göra om sitt hål i tungan också, så vi är på. Haha ;D Mot kvällen blir det fest i haninge. Och ja, så ser min dag ut imorgon.
Men nu blir det film. Ha det bra sålänge!


13:00

Vaknade för en stund sen, ska göra mig iordning sen ska jag till soc. Så dumt att jag fick tid mitt på dan, skulle egentligen in till stan. Men får se om jag hinner det efter. Senare ska jag träffa Samuel, tror vi drar hem till honom eller något. Runt 22 ikväll ska jag möta André i centrum =)
Skriver igen ikväll. PUSS!


Finally!

Shoooo ;D Har precis kommit hem, ska fixa mig litegranna sen dra ut igen. Ska till stan snabbt, sen träffa Jonas och Adam. Får se vad vi hittar på, kanske drar på fest i älvsjö. Men inget drickande för mig isånafall!
Ska bort imorgon, så måste upp tidigt. Ska äta nu sen göra mig iordning. Skriver när jag har tid igen. Pussar

Bilder - 07/08

  
   

Klickbara!

Grattis Anna!

Eftersom att min underbara syrra fyller 17år idag, så har vi inprentsivt (stavning) grattat henne hela dan. Min dag blev inte som planerat då! But that's life.
Tidigt imorgon åker jag till min pappa, kommer hem på måndag igen. Under hela tiden jag är där, blir det inget bloggande. Men det får ni stå ut med, sakna mig inte för mycket bara. Haha nej då ;D Men ska packa lite nu, sen sätta på någon film :) Tror det blir Benjamin Buttons otroliga liv =) Puss på er ♥ 


23:29

Hello people! Idag har jag badat hela dan, superskönt. Drog till badstigen först, sen till alby med Adam, Jonas och G =) Mot kvällen grillade vi, jätte mysigt! Imorgon ska jag in till stan med Samuel och Adam, shoppa lite osv ;D
Har precis kommit hem, men ska ta en snabb dusch nu. Sen sätta på någon film tror jag, men vi hörs imorgon!


Bad på G

Är hemma hos Julia, men ska till alby snart och bada. Får se vad som händer ikväll! Ska göra mig iordning nu. Pussar


RSS 2.0